Vp NLP voor NLP’ers op locatie | NLP Opfrisprogramma

NLP voor NLP-ers 'op locatie'

​Wil jij ​jouw NLP kennis actiever toepassen?

Met het herhale​n ​en opfrissen van je NLP kennis krijg je meer handigheid in je commu​​​​nicatie.​ ​Daardoor haal je zoveel meer profijt uit je opleiding!

START: ​7 ​mei 2019

THEMA: communicatie met de ander

TIJD: ​5  ​dinsdag avonden van 19:00 tot ca 22:00 uur

​​DATA: ​​​7/5 - 21/5 - 11/6 - 25/6 - 9/7

LOCATIE: ​Oud-Ootmarsum

TRAINER: Cathelijne Grobbee

PRIJS: €297,- excl. btw

Het toepassen van NLP kennis in je dagelijks leven kan best lastig zijn.

Terugvallen in je oude communicatiepatronen is voor velen een frustratie na het volgen van een intensieve NLP opleiding. Je mist de handigheid van het toepassen. Je bereikt niet wat je wilt bereiken en bepaalde contactenmomenten kosten je ​nog steeds te veel tijd. Terwijl je weet, dat het anders kan! Maar hoe zat het ook alweer? Hoe blijf ik NLP effectief toepassen in mijn dagelijks leven?

​"NLP kennis toepassen is als autorijden:
na het volgen van de opleiding begint het pas echt"

Hoe ​neem je een ander mee in jouw verhaal? hoe ​stel je vragen waarop je ook het gewenste antwoord krijgt? Hoe kom je er achter wat iemands werkelijke intentie is? Hoe krijg je inzicht in het Model van de Wereld van de ander? Wat houdt jou of de ander tegen om de gestelde doelen ook werkelijk te bereiken? ​Handig toepassen van je NLP kennis helpt je om al deze vragen snel en effectief te beantwoorden.

Wij helpen jou meer profijt te hebben van je NLP Opleiding en jouw kennis paraat te hebben op het juiste moment:

Theorie


​praktische herhaling

In 5 ​bijeenkomsten behandelen we ​​alle onderdelen van de NLP theorie die te maken hebben met de communicatie met de ander. Door samenvatten, vertaling naar de praktijk en persoonlijke interactie heb je in 5 lessen​ meer handigheid in het toepassen en haal je weer optimaal profijt uit al jouw NLP kennis.

Oefenen


​NLP-maatjes

​​Tijdens het 'NLP voor NLP-ers' programma ben je omringd door andere NLP-ers die net als jij hun vaardigheden actief willen inzetten. Genoeg maatjes om samen te oefenen en ervaringen te delen. Daarnaast maak je deel uit van de online community zodat je ook na afronding van het lesprogramma met de andere deelnemers kunt blijven delen.

Herhalen


​wekelijkse aandacht

Je ontvangt tot een half jaar na de start van het programma wekelijks een NLP tip. Het helpt je die week je aandacht te richten op een specifiek NLP onderdeel. De kracht van het ​verinnerlijken van de stof ligt immers in de herhaling.

Oké, dat klinkt goed, maar werkt dit echt voor jou? Hier lees je hoe je dit in slechts 3 stappen op jouw leven kunt toepassen:

1

​5 ​Avondbijeenkomsten waarin de theorie vertaald wordt naar jouw dagelijkse praktijk


Door ​intensief ​NLP bezig te zijn, komt al je kennis weer naar boven en maken we de vertaalslag naar ​jouw dagelijkse praktijk.

2

​Drie maanden lang actief toepassen van de opgefriste kennis in je dagelijks leven


​Tijdens de looptijd van het programma ga actief aan de slag om de opgedane kennis in praktijk te brengen. Hierin wordt je ondersteund door wekelijkse ​tips en reminders

3

​Onderdeel van NLP community


​Ook na het afronden van het programma blijf je onderdeel van een besloten online community. Je vind er tips, je kunt daar je ervaringen delen en vindt er je maatjes om, ook na het programma, actief te blijven oefenen met NLP. Je houdt je filtering actief gericht.

START: ​7 ​mei 2019

TIJD: ​5 x ​dinsdag avonden van 19:00 tot ca 22:00 uur

THEMA: communicatie met de ander

​​DATA: ​​​7/5 - 21/5 - 11/6 - 25/6 - 9/7

LOCATIE: ​Oud-Ootmarsum

TRAINER: Cathelijne Grobbee

PRIJS: €297,- excl. btw

​“

Klantervaring

​​Anita

“​Er is  voldoende ruimte en tijd voor iedere cursist om eigen praktijkvoorbeelden aan te dragen. Cathelijne kan aandacht verdelen. Praktijkvoorbeelden, worden door Cathelijne enthousiast  concreet en verhelderend, vertaald vanuit de NLP opleiding. De opfriscursus is een meerwaarde om de theorie van de NLP opleiding je eigen te maken.”

​Nicole Nijhuis

"​Voor mij geeft het programma een stukje extra oefening van de geleerde theorie. Heel prettig om in een rustige sfeer met een klein groepje medecursisten de theorie verder in te trainen. Cathelijne neemt de tijd voor je. Onderwerpen vanuit de praktijk worden gekoppeld aan de theorie van uit de NLP opleiding. Zeker een aanrader!"

​Natasja

“​Door opnieuw met de stof bezig te zijn, houd ik ​NLP voor mezelf levend. Het inspireert mijn tot nadenken. Elke keer als er een wekelijks berichtje van Cathelijne komt, is dat weer een reminder en ga ik ​mijn aandacht weer richten. ​Mede hierdoor ga ik tussen de bijeenkomsten ​het geleerde toe te passen in mijn dagelijks leven. Daardoor krijg ik er steeds meer handigheid in. Ik merk dat mijn focus er weer op staat ​en ben ​daardoor succesvoller in mijn werk. Cathelijne gaat in de bijeenkomsten in op de praktische vragen van de deelnemers en ​geeft het concreet 'handen en voeten'. Daardoor kan ik het veel makkelijker toepassen in de dagelijkse praktijk. ”

Wat krijg je als je vandaag inschrijft?

Je leven wordt zo veel makkelijker ​als ​​je ​handig  communiceert! 


Na een half jaar ​NLP voor NLP-ers programma...

 • ​​​ben je handiger in je communicatie
 • ​stel je de juiste vragen
 • ​heb je meer zelfvertrouwen in het toepassen van je kennis
 • check
  ​sta je meer in je kracht tijdens je contacten
 • check
  ​pas je jouw NLP kennis ook echt toe


Voor wie is het niet?

Voor ​mensen die een overvolle agenda hebben
en niet wéér een avond van huis willen zijn.
Voor diegenen geef ik het programma online
Kijk voor meer info op de site.Voorafgaande aan de start van het programma heb ik met iedereen een persoonlijke telefonische intake om jouw persoonlijke doelen door te nemen. Deze ​verwerk ik in het programma van de bijeenkomsten.


NLP boom

Inhoud van het totale programma:

 • 1-op-1 bijeenkomst met de trainer van 20 minuten om jouw persoonlijke doelen door te nemen
 • 5 bijeenkomsten in een groep van maximaal 10 personen met verschillende thema's uit de theorie
 • ​veel ruimte voor interactie en oefenen tijdens de bijeenkomsten
 • check
  6 maanden deelname aan online community waarin je ervaringen en vragen kunt delen en verdieping op de stof krijgt
 • check
  ​gebruik van je eigen vertrouwde lesboek 
 • check
  ​wekelijks een NLP tip in je mailbox tot een half jaar na afronding van de lessen
 • check
  het programma biedt veel ruimte voor persoonlijke inbreng en behoeft.
 • ​wil je naast de groepsbijeenkomsten nog meer werken aan jouw persoonlijke thema's, dan ontvang je, gedurende de looptijd van het programma, 25% korting op individuele coachingssessies

START: ​7 ​mei 2019

TIJD: 5x ​dinsdag avonden van 19:00 tot ca 22:00 uur

THEMA: communicatie met de ander

DATA: 7/5 - 21/5 - 11/6 - 25/6 - 9/7

LOCATIE: Oud-Ootmarsum

​TRAINER: Cathelijne Grobbee

PRIJS: €297,- excl. btw

Verkoop Funnel marketing door Tjimka.nl